Proveïdors

En Joan i la Laura són membres de la cooperativa i menen un fantàstic hort a La Tarumba (entre Terrassa i Viladecavalls) del qual ens proveeixen verdures d’estricte KM-0. L’Alba, el Xus, la Mar, el Marius, el Javi, la Rosana, també són de la cooperativa i alhora formen part de Plantem-nos, experiència pionera a Terrassa en horts urbans.

Tots plegats encapçalen el llistat de proveïdors de la cooperativa. Es tracta de persones, col·lectius i empreses que acrediten en diferents graus els criteris de compra de la nostra entitat: producció agroecològica, proximitat, economia social, responsabilitat social. Uns criteris que no són en cap cas incompatibles amb poder gaudir d’una gama extensa de productes de gran qualitat a uns preus ajustats.

Fruites i verdures


heura

L’Heura

Terrassa (Vallès Occidental)

Als camps de la finca de Torrebonica (Terrassa) estem treballant 4 hectàrees d’horta  Aquesta producció es destina al sector de la restauració així com al sector alimentari. Oferim un producte de qualitat, de temporada, collit madur i sempre potenciant la venda de proximitat.

Trlogogranes Quarteres

Argentona (Maresme)

Tres quarteres és un projecte de pagesia jove format per dues dones sobre producció agroecològica i educació ambiental. Actualment conreem les terres a Cabrera, a la comarca del Maresme, i oferim cistelles de verdura de temporada sense aplicar cap tipus de fitosanitaris químics.

Fruits secs, llegums i mel


Sandiumenge

La Vena

Cereals


La GranaLa Grana

Sant Vicenç de Castellet (Bages)

La Grana opera en exclusiva dins del sector agroalimentari ecològic on ens avala una experiència continuada de més de 30 anys, tenim clients en tot l’estat Espanyol i la nostra activitat es basa en l’elaboració de farines i sèmoles de diferents cereals i llegums, i també en la comercialització d’un ampli ventall d’aliments ecològics (més de 700 referències).

Pep MestrePep Mestre

Entre la comarca de la Conca de Barberà i la de l’Anoia

La nostra agricultura es basa en el respecte vers el medi ambient, la qual cosa significa que no utilitzem ni pesticides ni adobs químics. Gràcies a això, obtenim aliments que no han estat tractats i que creixen de forma natural, conservant tots els nutrients essencials. Així doncs, estem davant de productes molt beneficiosos per a la nostra salut, alhora que tenim cura del nostre entorn.

rietvellRietvell

Amposta (Montsià)

La nostra filosofia és la d’oferir al consumidor productes saludables d’alta qualitat, conreats d’acord amb la normativa de l’agricultura ecològica en àrees de gran interès natural, en les que aquesta mena de conreu constitueix un element important per a l’adequada conservació d’hàbitats valuosos com els aiguamolls i els secans.

 

Productes de forn de pa


Fleca RocaFleca Roca

Sabadell (Vallès Occidental)

La fleca Roca, amb més de mig segle de vida, és un negoci familiar on sempre s’ha tingut clar que el pa és un aliment artesà elaborat amb ingredients de primera qualitat i que requereix calma i respecte pel medi ambient.

Oli


OliflixOliflix

Flix (Ribera d’Ebre)

Oliflix és la passió per les nostres arrels en el cultiu i l’artesania de l’oli d’oliva verge extra, com producte natural, procurant ser fidels als nostres antepassats, amb la seva saviesa, i fer la feina ben feta, en el cultiu dels olivers Ecològics i l’artesania de l’elaboració, és el fruit de tot un equipo jove i dinàmic amb il·lusió de compartir la nostra feina per el manteniment de les tradicions en l’elaboració de l’oli al més pur sistema artesanal.

Liquats vegetals


Monsoy

logoViladrau (Osona)

A Liquats Vegetals, com a productors capdavanters de begudes vegetals, ens comprometem amb el nostre entorn i els nostres consumidors. Destaquem aquests factors, sent aquests l’essència i motor del nostre quefer diari. Socialment responsables, enfocant-nos en la nostra responsabilitat social, la nostra trajectòria i visió de futur.

Sucs i conservesb492e41522a38d0491a0cc54c3314683ef00cac9Cal Valls

Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell)

Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecoògic. Està ubicada en un poble de la provincia de Lleida, Vilanova de Bellpuig.

Làctics i derivatslogo_selvatana_mediumLa Selvatana

Campllong (Gironès)

És una granja ubicada al poble de Campllong (Girona) i regentada per l’Anna i l’Alfonso, qui es dediquen a la producció de llet i iogurt ecològics mitjançant l’empresa familiar fundada pels seus avis (Frisllet). La granja posseeix una finca on creix i es conrea el farratge que alimenta les 150 vaques frisones, de les quals 70 són per munyir i pasten en llibertat. La terra es conrea de manera molt natural, amb maquinària petita.

lactics8.pngPostres Mas Grau

Sant Vicenç de Torelló (Osona)

Postres Masgrau som una empresa familiar dedicada a l’elaboració artesana de postres làctiques. Actualment treballem l’elaboració de postres tradicionals i innovem per crear-ne de nous que s’ajustin als paladars i a les exigències dels nostres dies. El flam de mató destaca dins de la nostra gamma de productes elaborats amb llet de vaca d’explotacions properes i de confiança, per tal de poder oferir un producte local i de qualitat.

image_gallery.pngFormatges Can Pujol

Vilassar de Dalt (Maresme)

Elaboració de formatges artesans. La part humana, el principal ingredient en el resultat dels nostres formatges. La qualitat i la singularitat són l’essencia en la elaboració dels nostres productes.

Els nostres formatges estan fets amb llet de cabra o d’ovella.

Carn i ous


moli-de-bonsfills-02Pollastres Molí de Bonsfills

Pinós (Solsonès)

La nostra és una explotació familiar situada en un entorn boscós al costat d’una riera. Els animals pasturen tot el dia i es complementa la seva alimentació amb pinso 100% ecològic. Els pollastres es sacrifiquen en un escorxador autoritzat pel sistema ecològic i la Pilar és l’encarregada d’envasar-los abans de ser repartits. Els preparem en safates, tallats a quarts, vuit o dotze trossos. Els portem a domicili en caixes isotèrmiques.

Logo_LaSoleia%20fosc_mediumRamaderia La Soleia

Gallifa (Vallès Occidental)

Som una empresa familiar situada a Gallifa, únic municipi classificat de muntanya a la comarca del Vallès Occidental, que es dedica a la ramaderia i a l’agricultura ecològica.

logo_can casanovasCansaladeria Can Casanovas

Terrassa (Vallès Occidental)

Casanovas Cansaladers elabora els seus productes en un obrador homologat per la CEE i fruit del treball constant per la qualitat i la innovació, ofereixen també noves línies d’elaborats i carns ecolòlogiques, així com productes especials per a persones amb intolerància al glúten.

Proteina vegetal


urlBiogra

Polinyà del Vallès (Vallès Occidental)

Biográ és una línia de productes alimentaris biològics: La seva filosofia en l’elaboració dels seus productes ha estat sempre el respecte i la qualitat, fent servir metèries primeres procedents del cultiu ecològic i, a més, sempre certificades per garantir d’una forma segura que no contenen ni pesticides ni herbicides d’orígen químic ni tampoc modificats genèticament.

 

Cacau, sucre, cafè i te


Alternativa1.jpgAlternativa3

Terrassa (Vallès Occidental)

Alternativa3 treballa amb grups de camperols i artesans organitzats col·lectivament per a millorar les seves condicions de vida. Pràcticament tots ells pertanyen a IFAT (International Fair Trade Association) o estan certificats per FLO (Fair Trade Labelling Organization). En qualsevol cas tots ells compleixen el codi ètic del Comerç Just.

xarxa consumXarxa de Consum Solidari

Barcelona (Barcelonès)

La missió de la XCS és contribuir a la mobilització política i l’apoderament popular davant de l’actual sistema capitalista i patriarcal generador d’explotació, opressió i depredador de l’ecosistema, així com la construcció d’altres móns possibles, especialment d’una altra forma de producció, comerç i consum.

Cervesa i vi


lamolaCervesa La Mola

Viladecavalls (Vallès Occidental)

Cerveses La Mola és una empresa de cervesa artesana, ubicada al Vallès Occidental amb seu a Viladecavalls. Elaborem cervesa a partir de productes naturals sense filtrar ni pasteuritzar i no hi afegim colorants ni conservants, així com cap altra mena d’additiu. La nostra meta és apropar al públic un element tant quotidià i mil·lenari com és la cervesa, no només el seu consum, ja àmpliament estès, sinó transmetre la nostra passió, donar a conèixer d’on ve, com es fa i quins productes s’utilitzen.

130-large_defaultAlbet i Noya

Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès)

Actualment controlem 80.6 hectàrees dedicades al conreu de la vinya, i comprem també raïm de pagesos locals que s’han convertit al cultiu ecològic, pagant els millors preus del Penedès i donant assessorament en el conreu per garantir la màxima qualitat del raïm.

Drogueria i cosmètica


biobioBio Bio

Coslada (Madrid)

En BioBio estamos especializados en la importación y distribución al por mayor de productos ecológicos y más en concreto productos “eco” no alimentarios: detergentes, productos de limpieza, cosmética, productos de higiene, de jardinería, de agricultura y de hogar en general.

EMbVWnbN_400x400Amb Amore

Amb Amore és una marca de cosmètica viva,  natural i  artesana que posa per davant de tot el respecte a la teva pell, el medi i els animals. Els productes que trobareu són cremes, olis i altres elements de cosmètica i cura de la salut elaborats amb el màxim d’ingredients ecològics i naturals.

Serveis


ac8b71b63c4938b0dd98fc9f9df1e439.pngEcomissatgeria Misenbis

Terrassa (Vallès Occidental)

Mis&Bis és una empresa de missatgeria ecològica de recent creació a la ciutat de Terrassa. A Mis&Bis  cerquem un canvi en el model de servei i consum que s’ha establert durant les últimes dècades, i ens volem sumar a les iniciatives de consum responsable, iniciatives que cada vegada son més necessàries.

Altres


massa xuxesTorrons Massaxuxes

Massaxuxes és el projecte de dues persones interessades en l’agricultura ecològica i els productes de proximitat. Dues persones convençudes que cada vegada que consumim decidim quin model de societat i consum volem. Amb l’objectiu d’apropar els productes ecològics a la gent, al juny del 2012 vam iniciar el nostre projecte amb un producte molt genuí de les nostres festes, els torrons.

Anuncis