Llavors nutritives per un futur sostenible #iyp2016

CaHfywZWwAAaSfUSaps que l’intercultiu amb llegums afavoreix la biodiversitat i crea paissatges més diversos pels animals i els insectes? O que les llegums permeten fixar millor el nitrògen al sòl de manera que milloren la fertilitat i la productivitat de la terra?

El 2016 ha estat proclamat l’Any Internacional dels Llegums per l’Assemblea General de les Nacions Unides i la FAO és l’encarregada de promocionar aquest cultiu i el seu consum.

Les llegums promouen la biodiversitat i fomenten l’agricultura sostenible i contribueixen a la mitigació i a l’adaptació al canvi climàtic. A més, són molt riques en nutrients i el seu consum aporta molts beneficis per a la salut.

Si voleu saber més coses sobre les llegums, la xarxa de biblioteques han publicat una prestatgeria virtual on podeu trobar recursos de tota mena.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s