Petites Idees 31: Els productes de Josep Mestre

PRODUCTE DE LA SETMANA: Cereals, llegums i farines

L’agricultura de Josep Mestre es basa en el respecte vers el medi ambient, la qual cosa significa que no utilitzen ni pesticides ni adobs químics. Gràcies a això, s’obtenen aliments que no han estat tractats i que creixen de forma natural, conservant tots els nutrients essencials. Així doncs, ens ofereixen productes molt beneficiosos per a la nostra salut, alhora que tenen cura del nostre entorn.

Aposten per l’agricultura de proximitat, beneficiant així el nostre territori i evitant que s’hagi d’importar de fora i, en conseqüència, malbaratar recursos naturals no renovables.

Els seus productes estan certificats pel CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica) i, per tant, sotmesos a controls rigorosos.

compo

La seva finca està situada entre la comarca de la Conca de Barberà i la de l’Anoia, i el seu tarannà consisteix a conrear varietats de cereals i llegums antics, els quals s’adapten a l’entorn.

Participen en projectes escolars ecològics, ja que tenen la convicció que els nens són les persones que poden fer un canvi cap a una alimentació més sana, ecològica i respectuosa amb el medi ambient.

IMG_2863

Per saber-ne més:

http://pepmestre.com

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s