1. Infinitloop

Iniciem aquest espai quinzenal de “Però, què comprem!?” amb la iniciativa Infinitloop.

infinitloopEsteu cansats d’embolicar els vostres regals amb paper d’un sol ús?
Voleu complir amb el vostres compromisos socials sense necessitat de talar més arbres?
Doncs aquí teniu l’infinitloop!

Envolver-regalos-de-forma-ecologica-con-InfinitLoop

Es tracta d’un embolcall reutilitzable que incorpora una aplicació per a smart-phone la qual permet conèixer la trajectòria d’aquest embolcall. És a dir, podem saber les mans per què ha passat abans d’arribar a nosaltres, així com les emissions de CO2 que hem estalviat al planeta.

infinitloop-1

Infinitloop és una iniciativa de Tarpurna Cooperativa (https://www.facebook.com/TarpunaCoop) i es realitza en diferents tallers d’inserció sociolaboral (Associació Estel Tapia – http://www.esteltapia.org/; Asociación de mujeres artesanas Amarte – http://www.asociacionamarte.org/#!/) o en tallers de costura (Costureta Social Club – http://www.costuretas.com/).

Si voleu comprar-ne un podeu fer-ho a diferents botigues de Barcelona i també on-line: http://horturba.com/hubotiga/catalog/infinitloop

Veureu que existeixen diferents talles i models, tots molt xulos. El problema és el seu preu (entre 8 i 9 €), que el fa inviable per fer-ne un ús generalitzat. Però estem davant d’una iniciativa que combina criteris socials, ambientals i noves tecnologies, i que per tant és el complement ideal per a qualsevol regal que feu a persones que siguin sensibles a algun d’aquests àmbits.

Sereu originals, col·laborareu amb un projecte social i innovador i ajudareu en la sensibilització pel medi ambient. Per tant, quedareu molt bé!!!

image2

A més, infinitloop també és un projecte col·laboratiu. En la web podeu trobar les instruccions per fer-te un embolcall tu mateix (bàsicament, com realitzar l’etiqueta per a que funcioni amb l’aplicació per a smart-phone). Així que qualsevol persona, grup o entitat es pot sumar a la comunitat infinitloop!

A veure si algú s’anima a organitzar un taller de costura infinitloop a la Coope, o potser algún emprenedor entre nosaltres s’anima a fer-ne uns quants i deixar-los per vendre a la Coope. Que no sigui per manca d’idees!!!! Fins el proper “!Però que comprem!?”, cuideu-vos i consumiu amb cura.

Joan

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s