Petites Idees 17: Cuina de temporada HIVERN Recepta de Carxofes amb Cloïsses

PRODUCTE DE LA SETMANA: Carxofa

Ingredients: 12 carxofes, 400 g de cloïsses, 2 cp (cullerada de postres) de farina, 1 ceba petita, 2 grans d’all, 1 branqueta d’api, 2 cp de julivert, 2 cs (cullerada de sopa) d’oli d’oliva, sal, pebre, aigua i suc de llimona.

Com es fa?: Us ho expliquem a l’enllaç.
Petites idees 17 Recepta de carxofes amb cloïsses

alcachofas-con-almejas-post

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s