Synusia Llibreria. Espais Crítics.

url

Des de Synusia Llibreria us convidem el dia dimecres 06 de febrer a les 19:00 h al Ateneu Candela a “Sobre la justícia espacial i la rellevància de l’espai per a l’Anàlisi social”. Aquesta serà la primera sessió formativa del curs Espais Crítics: Aportacions conceptuals per a l’Anàlisi crítica de la Societat des d’una perspectiva espacial. Per més informació del curs:http://www.ateneucandela.info/node/478

“Sobre la justícia espacial i la rellevància de l’espai per a l’Anàlisi social” abordarà la qüestió de la perspectiva espacial per a comprendre els processos socials en curs. Des de fa algunes dècades, totes les ciències socials han viscut un cert “gir espacial”, és a dir, la constatació de la rellevància d’adoptar una perspectiva espacial per a comprendre els processos socials en curs. Edward Soja n’ha estat un dels principals proponents, cercant en el passat les causes de la preeminència de la perspectiva històrica encara avui dominant per damunt de l’espacial, burxant en les diverses propostes on hi ha hagut indicis de “causalitat espacial”. En aquesta línia de pensament, la reivindicació de la “justícia espacial” vindria a ser l’element necessari que complementa i completa la “justícia social”. Així, en el moment present, tota interpretació de l’actual crisi i, sobretot, qualsevol proposta d’estructura social alternativa passa per una redistribució, reequilibri i igualtat en l’espai.

Introdueixen: Núria Benach i Abel Albet, autors del llibre “Edward Soja. La perspectiva postmoderna de un geógrafo radical”. Barcelona: Icaria, 2010 (col. Espacios Críticos, 1). Temps de introducció:45 minuts.

Curs: 5 sessions. Una sessió mensual.
1º Sessió: Dimecres 06 de febrer a les 19:00 h (de 19:00 a 21:00).
Lloc: Ateneu Candela (C / Montserrat 136, Terrassa).


Matrícula de suport: 10 euros el curs complet. Sòcies Synusia: matrícula especial.

Beca synusia, no et quedis fora si no pots contribuir amb la matrícula.
Info matrícula:
synusia.info@gmail.com o en
Synusia Llibreria (C / Montserrat 136, Terrassa) de L-V a partir de les 18:00 h.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s